У вівторок, 12 березня, стало відомо про те, що в Одесі на пляжі "Аркадія" стався жахливий інцидент. Так, з пірсу під час сильного вітру здуло маму з візочком, у якому було немовля. Про це розповів очевидець події Василь Бушаров на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як з'ясувалося, на допомогу кинувся чоловік, який стояв поруч. Він одразу помітив, як мама з дитиною впали в море з пірсу.

"Аркадія. Пляж. Сидимо, дивимося на море. Праворуч на пірсі помічаємо метушню. Там кілька дорослих людей. Один з хлопців знімає одяг. Причому знімає дуже швидко. Невже захотілося скупатися? Вода не тепліше 5 градусів. Стрибає у воду з далекої сторони пірса", – написав чоловік.

За його словами, приблизно через 30 секунд на пірс підняли жінку в теплому одязі. Ще через кілька секунд з'являється жива та неушкоджена дитина, а потім з води вибрався сам молодий чоловік.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Солнечный, но ветреный день. Одесса. Аркадия. Пляж. Сидим, смотрим на море. Справа на пирсе замечаем суету. Там несколько взрослых людей. Один из парней снимает одежду. Причем снимает очень быстро. Неужели захотелось искупаться? Вода не теплее 5 градусов. Прыгает в воду с дальней стороны пирса. Через пол минуты на пирс поднимают женщину в темной одежде. Жива. С нее капает вода. Еще несколько секунд. На пирсе появляется ребенок. Потом тот самый парень, который прыгнул. Люди кутают ребенка в одежду. Скоро уходят с пляжа. Ветер был такой силы, что коляску с ребенком сдуло с пирса. Мама, прыгнула за ним следом. Думаю, что если бы не случилось рядом того парня, то утонули бы оба. Спаслись. Или правильно сказать спас. Коляску никто доставать из воды не стал. Ситуация простая и нелепая. Будьте осторожны. Не теряйте бдительности. И отдельное спасибо тому парню. Здоровья тебе, мужчина. Спасибо за твое большое сердце.

Geplaatst door Василий Бушаров op Maandag 11 maart 2019

"Люди кутають дитину в теплий одяг. Скоро йдуть з пляжу. Вітер був такої сили, що візок з дитиною здуло з пірсу. Мама, стрибнула за ним слідом. Думаю, що якщо б не трапився поруч той хлопець, то потонули би обидва. Врятувалися. Чи правильно сказати врятував", – описав побачену ситуацію одесит.

Нагадаємо, що в Україні лютує стихія. Сильний вітер завалює дерева і стовпи. Такі інциденти трапляються по всій території країни. Громадський діяч і блогер Андрій Смолій показав масштаби ситуації і закликав українців бути обачними.

Як повідомляв портал Знай.uа, злісна стихія, яка вже котрий день вирує в Україні дісталася до Президента України і показала, що достатньо ставити агітаційні намети, так як вони вже на кожному розі.

Також портал Знай.uа писав, що перша трагедія сталася у неділю, 10 березня. На 11-річну дівчинку впало дерево, коли вона стояла з мамою на тролейбусній зупинці. Від отриманих травм дитина померла на місці. Медики, які прибули на місце, нічим допомогти не змогли.