В суботу у ніч на 15 червня на Київщині сталась масштабна пожежа на території автобусного парку, котрий забезпечує сполучення селища з Києвом та навколишніми населеними пунктами.

Оперативно-диспетчерська служба Вишгородського району отримала повідомлення про загорання, яке сталося на стоянці автотранспортного підприємства в смт. Димер Київської області. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"До місця виклику було направлено чергові караули 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Димер, 37-ДПРЧ м. Вишгород та 58-ДПРП с. Сухолуччя", - йдеться у повідомленні надзвичайників.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На місці інциденту рятувальники встановили, що горять автобуси марки "ISUZU" та "БОГДАН".

Пожежу було локалізовано через 50 хвилин після отримання виклику та повністю ліквідовано о 03:52.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо із інформації надзвичайників, внаслідок пожежі знищено 10 автобусів. Жертв та постраждалих немає.

Про причину пожежі поки що не повідомляється. Однак у нещасний випадок повірити важко, швидше за все хтось доклав руку, аби спопелити аж десяток новеньких автобусів.

Нагадаємо, що на Київщині десятки маршруток перетворилися на попiл: хто доклав руку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в ніч на 7 червня на вулиці Гната Хоткевича спалахнула масштабна пожежа. Вогонь з'явився на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини.

Також портал "Знай.uа" писав, що в місті Татарбунари Одеської області загорілися господарські будівлі з живністю на одному з приватних дворів.