Неподалік Ужгорода Range Rover намагався втекти від патрульних і врізався у стовп. Водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Інцидент стався в ніч з п'ятниці на суботу, 16 червня, повідомляє прес-служба Національної поліції Закарпатської області.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні, близько 2-ої години ночі, ужгородські патрульні помітили автомобіль Range Rover, який рухався з непрацюючим габаритом по вулиці Івана Франка. Інспектори вирішили попередити водія про несправність, однак чоловік вимоги про зупинку проігнорував і продовжив рух". - йдеться у повідомленні.

Чоловік намагався втекти від патрульних. Однак на перехресті вулиці Маргітича та вулиці Сріблястій, Range Rover зупинила електроопора, в яку врізалося авто.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як з'ясували патрульні, чоловік влаштував погоню, бо був у стані алкогольного сп'яніння. Однак порушник відмовився від огляду на приладі драгер і в медустанові. В результаті ДТП ніхто з людей не постраждав.

На винуватця аварії патрульні склали ряд адміністративних матеріалів. Зокрема, за керування в стані алкогольного сп'яніння, за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, за невиконання вимог про зупинку тощо. Триває розслідування усіх обставин ДТП.

Нагадаємо, що у Києві Skoda із Chevrolet зіштовхнулися лоб у лоб: 4 загиблих, моторошні кадри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися мотоцикл Honda і автомобіль Nissan.