У Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу. Легковик проїхав ще кілька десятків метрів, пошкодив декілька авто та зупинився на паркувальному майданчику поблизу ресторану.

Інцидент стався у неділю, 16 червня, повідомляє dtp.kiev.uа у спільноті у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аварія сталася на Старообухівській трасі. Унаслідок потужного удару Daewoo розвернуло на дорозі, обох водіїв госпіталізували з численними ушкодженнями. 20-річна дівчина, яка їхала на задньому сидінні Lanos, загинула на місці, а уламки машин розкидані на десятки метрів трасою.

Виновник аварии: Фольксваген АЕ1800ВМ Опять труп. Жесть в Киеве: на Старообуховской трассе: Фольксваген протаранил в зад попутный Деу и улетел в лес. Погибла молодая девочка, пассажир Деу... Виновник - "какой то спортсмен" #ДТП

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 16 juni 2019

Повідомляється, що загибла жінка їхала на весілля. На місце події прибула поліція. Усі обставини інциденту з'ясовуються.

Первые минуты после смертельного ДТП на скоростном автобане "Столичка" Три скорых, девушки уже нет..труп еще в авто. Она наверное даже не поняла что слуичлось. Судя по всему, Деу заворачивал через двойную сплошную к ресторану а Фольц летел на фарте. Все. Берем пример.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 16 juni 2019

Нагадаємо, що у Києві Skoda із Chevrolet зіштовхнулися лоб у лоб: 4 загиблих, моторошні кадри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася смертельна ДТП. Зіткнулися мотоцикл Honda і автомобіль Nissan.