У Миколаєві водій припинив страшну бійку тим, що збив одного з учасників на автомобілі. Відповідне відео з'явилося на відеохостингу YouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бійка сталася в паркувальному кишені біля одного з магазинів навпроти будівельного ринку на вул. Космонавтів.

На відеокадрах можна помітити, як чоловік жорстоко б'є ногами людини, який лежи на асфальті. Несподівано на агресивного чоловіка наїжджає автомобіль і збиває його з ніг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З машини, яка оригінально закінчила побиття, вийшли два чоловіки, при цьому сам агресор втік від них і зник у дворах.

Чим закінчився інцидент - невідомо, але користувачі в коментарях засуджують автора відео, який не вжив заходів, щоб припинити бійку.

Раніше повідомлялося, що у Львові, на площі Митній, на перехожих і іноземних туристів знову нападають цигани.

Наголошується, що на туриста з США в суботу, 15 червня, посеред міста напали шестеро циганок. Вони почали штовхати чоловіка, щоб його пограбувати. Коли на допомогу прийшли інші люди, цигани почали лаятися й проклинати.

Досить неприємний інцидент збагнув вагітну жінку. На неї напали злодії циганської національності і витягли з її сумки особисті речі. Все сталося на зупинці трамвая "Національний Авіаційний університет".

Нагадаємо, у Києві некерований легковик влетів у Volkswagen.

Як повідомляв Знай. ua, у Польщі нагородили українця за героїчний порятунок жертв ДТП.

Також Знай. ua писав, що Одесу сколихнула масштабна ДТП.