В Запорізькій області на автодорозі сполученням Харків - Сімферополь сталась масштабна автопригода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 2 людини, ще 5 отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як повідомляється, інцидент стався поблизу села Кам'янське 29 червня приблизно в 11:00. Водій автомобіля Daewoo Sens змінив напрямок руху, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Toyota Avensis.

"Відкрито кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування", - зазначили в поліції.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, з ушкодженнями різного ступеня в лікарню був доставлений водій Toyota Avensis і троє його пасажирів, серед яких неповнолітня дитина.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, на вулиці Калиновій в Дніпрі відбулося ДТП за участю Mitsubishi Lancer Х і Volkswagen Caddy. Аварія сталася приблизно в 23:00.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" увечері в понеділок, 10 червня, на Житомирській трасі при в'їзді в Київ зіткнулися три автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що машина служби таксі Über потрапила у страшну ДТП у Києві. Аварія сталася в понеділок, 10 червня, приблизно о 04:00 на перехресті вулиць Жилянської та Льва Толстого.