На Закарпатті сталася моторошна ДТП. Водій не впорався з кермуванням та в'їхав у кювет. У той час там гралася 11-річна дівчинка. Дитина загинула на місці аварії.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Закарпатської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановлюють обставини смертельної автопригоди у селі Мала Добронь. В результаті аварії загинула неповнолітня дівчина. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інцидент стався у п'ятницю, 5 липня, у селі Мала Добронь Ужгородського району. Відомо, що водій автомобіля Mitsubishi Outlander, рухався в напрямку Мукачева й не впорався з керуванням. Він з’їхав у кювет, де наїхав на дівчинку, яка там гралася. Від отриманих травм 11-річна дитина, місцева мешканка загинула на місці події.

Правоохоронці з'ясували, що 35-річний чоловік їхав за кермом у стані алкогольного сп'яніння. За фактом автопригоди слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Автомобіль поміщено на спецмайданчик відділення поліції. Усі обставини з'ясовує слідство.

Нагадуємо, що раніше Балаклійський районний суд засудив водія, який збив двох підлітків, тільки до позбавлення водійських прав.

Раніше портал Знай.uа розповідав про те, що під Харковом сталася ДТП, яка забрала два житті.

Також Знай.uа повідомляв, що літня "байкерша" розбилася під Києвом, виконуючи небезпечний маневр: фото і відео смертельного ДТП