Трагедія сталася у неділю, 7 липня, неподалік від села Плехів Оржицького району на Полтавщині. Як повідомляє ДСНС, там розбився легкомоторний літак.

В результаті НП один чоловік загинув та ще один отримав травми. Аварія сталася близько 15:30.

"За оперативними даними, 7 липня о 15:32 у селі Плехів Оржицького району сталось падіння легкомоторного літака на поле пшениці", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Причини інциденту поки залишаються невідомими. Обставини авіакатастрофи з'ясовуються.

Зазвичай у цю пору часто літають "АН-2" відомі як "кукурудзяники". Їх застосовують у цілях оприскування полів отрутохімікатами. Під час трощі постраждали двоє місцевих мешканців, що знаходились у літаку.

Варто нагадати, що 2 липня на території Чугуївського військового аеродрому під час навчальних польотів впав літак Л-39. За даними Міноборони, виникла позаштатна ситуація, про яку пілот повідомив керівництву польотів.

Було прийнято рішення про катапультування. Після катапультування і приземлення курсант самостійно вийшов на зв'язок і повідомив, що стан його здоров'я задовільний.

Тим часом літак, який впав у поле, загорівся. За попередніми даними, падіння сталося через відмову двигуна.

Нагадаємо, одразу після пожежі в аеропорту Шереметьєво повідомили про 11 загиблих.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що літак вибухнув просто у повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається у голові.