Світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Nepali Times.

Катастрофа в Непалі

За інформацією журналістів, літак Let410 при зльоті втратив керування, викотився за межі злітно-посадочної смуги і врізався у вертоліт, що стоїть на льотному полі. У свою чергу адміністрація аеропорту Лукла уточнила, що пасажирів на борту не було — тільки пілоти.

Катастрофа в Непалі

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В результаті зіткнення загинули обидва пілоти і технічний інспектор, який стояв біля вертоліту. Ще три людини були поранені, їх доставили до госпіталю Катманду.

Варто нагадати, що фасадна стіна будівлі желатинового заводу в Лисичанську обрушилася в результаті вибуху. На місці інциденту загинула жінка. Зараз вже відомо, що повідомлення про вибух надійшло до рятувальників майже о шостій ранку, вони одразу ж прибули на місце, де виявили тіло загиблої жінки, яка працювала на заводі. Зазначається, що потужний вибух стався під час запуску технічного обладнання. Рятувальники разом з працівниками заводу продовжують розбирати завали. Про ймовірні причини вибуху досі нічого невідомо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний і улюблений у всьому світі український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу. Ведучий популярного тревел-шоу " Мир наизнанку ", під час польоту він разом зі знімальною групою пережив страшну ситуацію, яка ледь не обірвала життя всієї команди.

Нагадаємо, пішов з життя культовий радянський актор: цілі покоління виросли на його фільмах.

Як повідомляв Знай.uа дев'ята річниця Смоленської катастрофи: 10 питань, які досі залишаються без відповідей.

Також Знай.uа писав, 380 родичів жертв збитого Boeing вимагають від Росії покаяння.