У Києві зник 11-річний хлопчик, батьки дитини просять допомогти у розшуку.

Правоохоронці Святошинського району Києва розшукують 11-річного Бондаренка Максима Юрійовича.

Максим пропав 13 липня. Хлопчик пішов з дому і не повернувся. Про це пише Інформатор, посилаючись на повідомлення поліції Києва.

У поліції зазначають, що Максим може перебувати в районі столичного шосе. На даний момент про його місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети зниклого хлопчика: на вигляд 11 років, худорлявої статури, карі очі, зріст 110-120 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Батьки благають допомогти розшукати їхню дитину. У поліції просять при отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження Максима негайно зателефонувати за телефоном "102".

Нагадаємо, у Києві горе-матір "накоматозилась" до втрати пам'яті та загубила свого 3-річного сина.

Коли молода жінка звернулась в поліцію, то явно перебувала під дією невідомої речовини і не змогла пояснити, де вона загубила дитину. Правоохоронцям вдалося знайти дитину протягом трьох годин. Як з'ясували поліцейські, напередодні мати попросила знайому доглянути за сином, а сама пішла нібито на роботу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві в районі Гідропарку зник 3-річний малюк.

Також Знай.ua писав, на Одещині безслідно зникла 18-річна дівчина. Батьки повідомляють, що вона раптово перестала виходити на зв'язок з рідними.