У Маріуполі сварка двох водіїв завершилася стріляниною і втечею чоловіка, який відкрив вогонь. Про це в неділю, 14 липня, повідомив відділ комунікації поліції Донецької області.

Під час конфлікту один водій відкрив вогонь по чоловіку 1970 року народження, після чого втік. Зловмисник утікав на автомобілі "Волга". За попередніми даними чоловік стріляв з револьвера.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через півгодини після початку пошуків було знайдено кинуту стрільцем "Волга". Був оголошений спеціальний план поліції, в результаті якого підозрюваний був затриманий. Ним виявився місцевий житель 1970 року народження.

Поліцейські вилучили у фігуранта конфлікту зброю. Обставини події встановлюються. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15 ч .1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пораненого чоловіка було терміново госпіталізовано.

Поліція провела спецоперацію

Раніше ми писали про те, що в Маріуполі правоохоронці викрили шахрая, який вісім років переховувався від закону. У 2011 році він зник, як раз тоді, коли йому погрожували 12 років в'язниці. Було знайдено тіло невідомого зі схожою зовнішністю. Сестра визнала в покійного "брата".

Нагадаємо, харків'янин виявив у лісі напівживу істоту

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом гастролер Путіна вербував людей у рабство

Також портал "Знай.uа" писав, відпочинок на Азовському морі може коштувати чоловікові ноги