В Макарівському районному суді Київської області призначили молекулярно-генетичну експертизу у справі про умисне вбивство гардеробниці парламенту Антоніни Шпір.

Про це пише "Судовий репортер".

Тіло Антоніни Шпір виявили 3 липня у полі між селами Вільне та Юрівка Макарівського району, Київська області, серед посівів кукурудзи. На тілі жінки були явні сліди насильницкой смерті. Вона була роздягнена, телефон і сумка були відсутні. На шиї трупа видно характерні ознаки задушення.


Також на місці події знайшли поліетиленовий пакет з-під вишень, кляп у вигляді хустки білого кольору, мотузку червоного кольору довжиною 100 см, пляшку чорного кольору і освіжувач повітря. А також гаманець.

Всі ці речі і разом із зразками ґрунту вилучили як речові докази для проведення судово-медичних експертиз.

У той же день 3 липня був проведений обшук в селі Деминиовка у дерев'яному приміщенні, в якому виявили чоловіче взуття 41-го розміру, чоловічу білизну, майку, рушник червоно-зеленого кольору. Зараз слідчі перевіряють, чи збігаються зразки епітелію.

Нагадаємо, в Харкові довічне ув'язнення отримав розбійник, який розправився з сімейною парою в пошуках грошей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в одному з харківських дворів за ніч невідомі розібрали на запчастини автомобіль місцевого жителя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Також "Знай.uа" розповідав про те, що в Дніпрі повідомили про підозру чотирьох поліцейським за катування людини.