Увечері в п'ятницю, 19-го липня, в районі станції метро "Святошин" плити та будівельна опалубка впали на випадкового перехожого.

За попередніми даними, інцидент трапився в переході до електропоїздів, де зараз відбувається ремонт. Плити та опалубка почали падати раптово, коли в цьому місці йшли пішоходи. Майже всі встигли відскочити подалі від небезпечного місця, але на жаль, один з пішоходів цього зробити не встиг: падаючі плити придавили чоловіку ноги.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіку придушило ноги під час обвалу

Чоловіку придушило ноги під час обвалу

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чоловіку придушило ноги під час обвалу

В "Київметробуді" журналістам повідомили, що вже ведуть внутрішнє розслідування інциденту, який стався на їх ділянці біля метро. Свої висновки про причини і обставини події повинні надати експерти. Компанія також тримає зв'язок з потерпілим, якого госпіталізували в столичний військовий госпіталь.

Нагадаємо, що зніс просто на переході: масова ДТП поставила на вуха всю Київщину

Як повідомляв Знай.ua, Шереметьво потопає у диму, сотням пасажирів перекрило кисень

Також Знай. ua писав, Львівський трудяга випав з вікна багатоповерхівки