Невідомий чоловік намагався втопити жінку в каналі. Про це повідомила постраждала на своїй сторінці у фейсбуці. Потерпіла повідомила, що є прихильницею цілорічного плавання і 19 липня вирушила купатися на канал під мостом в районі вулиці Раїси Окіпної. На протилежному березі розташувався рибалка з вудкою.

"Сьогодні зі мною сталася біда. Вважаю, що зобов'язана розповісти про це - може, моя історія врятує комусь життя", - розпочала історію жінка.

Друзья! Сегодня со мной случилась беда. Считаю, что обязана рассказать об этом - может, моя история спасёт кому-нибудь...

Geplaatst door Svetlana Koptilina op Vrijdag 19 juli 2019

"Я бачила, як по дамбі біжить молодий чоловік у чорній футболці. Мою увагу привернуло те, що він, не зупиняючись, не роздягнувшись, по крутому бетонній спуску забіг в річку, і відразу поплив. Прямо на мене. Це було дивно, я його не знаю. Йому років 20-24. Він підплив. Дивиться прямо на мене, в обличчя. Я сказала, що роздягненим плавати комфортніше - по-материнськи, по-доброму. Він тут же зняв футболку. Я сказала - правда ж, краще? Він сказав:"Не розмовляйте". Саме так - ввічливо і на "Ви". А потім повернулася до мене і натиснув обома руками на мою голову опустив мене під воду. Тиснув і тримав. Я марно намагалася боротися, ковтала воду і розуміла, що це кінець", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В останній момент, жінка вирвалася з рук вбивці в сторону під водою. Очевидно, він подумав, що місія виконанна і поплив до берега. А жінка виринула з іншого боку і не могла освоїти цей шок.

Вона підійшла до рибака. Виявилося, той все бачив. Але вважав, що це мій приятель. І вже там, у воді, зрозуміла: коли топлять, потрібно постаратися піти під водою в бік. Там в ці миті, звичайно,важко аналізувати, але у мене вийшло, і це врятувало мені життя.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

київський пляж
київський пляж

На вигляд вбивця - молодий симпатичний чоловік, 22-24, не блондин і не брюнет, сучасна стрижка - з боків коротко, зверху побільше. Ввічливий. Доглянутий. По всій імовірності, футболку викинув прямо там, у воді. Тому що рибак сказав - "вийшов з води і побіг голий".

Нагадаємо, українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду в Ізраїлі і засудили до тривалого тюремного ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Японії в місті Кіото невідомий підпалив аніме студії Kyoto Animation.

Також портал Знай.uа писав, що на популярному курорті в Кирилівці сталася трагедія, в басейні потонула дитина.