У селі Ракошино Мукачівського району Закарпатської області високопоставлений чиновник ДФС у Закарпатській області на позашляховику Volkswagen Touareg на швидкості збив 23-річного чоловіка, котрий ремонтував дорогу.

Про це повідомили у Нацполіції у Закарпатській області.

"За викликом виїхали правоохоронці, які встановили, що 45-річний водій позашляховика "Volkswagen Touareg", один із керівників ДФС в Закарпатській області, у селі Ракошино здійснив наїзд на 23-річного мешканця села Страбичово Мукачівського району. Співробітник дорожньої служби саме проводив роботи з ремонту дорожнього полотна", - йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці трагедії. Податківця госпіталізували.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За попередніми даними, водій авто був тверезим, проте позашляховик їхав на високій швидкості.

На жаль, від отриманих травм, несумісних з життям, молодий чоловік загинув на місці. На місці страхітливої аварії працювали поліцейські і слідчі, щоб детально з'ясувати всі обставини.

До лікарні також доставлено водія автомобіля. Він перебуває у реанімації. Крім того, проведено його медосвідування. Алкотест показав відсутність алкоголю у крові водія.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій був тверезим, оскільки тест на драгері не дав ніяких результатів. Проте його все одно відвезли до лікарні для ретельного тесту.


Нагадаємо, що вбивство хлопця під Києвом обростає моторошними подробицями: "Тримали руки і різали по живому".

Як повідомляв портал Знай.ua під Києвом жорстоко вбили учасницю Битви екстрасенсів.

Також Знай.ua писав, у Сумах викрили чоловіка, який готував замовне вбивство власної сім'ї.