Правоохоронці під час обшуків нежитлових приміщень на околиці одного з сіл Ізмаїльського району виявили три теплиці, в яких вирощували коноплю.

Копи вилучили нарковмісні рослини, загальна вага яких перевищила чотири тонни, про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Відомо, що були вилучені мішки з висушеною речовиною, висаджені в горщики саджанці конопель, а також обладнання для догляду за рослинами. Все вилучене направили на експертизу.

Поліція затримала заповзятливих «аграріїв». Також правоохоронці виявили місце для сушіння нарковмісних рослин, понад 650 саджанців і більше 4 тонн конопель, готової для перевезення на вантажівці "ГАЗ-53".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як стало відомо, на території ділянки знаходилося вісім "фермерів", які займалися вирощуванням конопель. Їх доставили в місцевий відділ поліції. Зараз фігуранти затримані, з ними проводяться невідкладні слідчі дії.