Прикрий інцидент трапився у Дагестані дільничний помер від передозування наркотиками в гостях у колеги з відділу наркоконтролю. Про це повідомляється в Telegram-каналі Mash. Колега поліцейський відразу викликав швидку, однак врятувати правоохоронця не вдалося.

Двоє копів закинулись конфіскованою наркотою і один із них поплатився життям за необдуманий вчинок.

"Дільничний Курбан Магомедов на вихідних зайшов в гості до Тамерлана Шапієва, співробітнику наркоконтролю. Друзі вирішили відтягнутися і вжити речовини, які Шапієв "наконтролював" за робочий тиждень. Потім Тамерлан вийшов на балкон покурити, а коли повернувся - знайшов друга без свідомості і ознак життя", - сказано в повідомленні.

У повідомленні додали, що чоловік негайно викликав швидку, однак врятувати колегу вже не вдалося, медики не змогли зарадити нічим. За версією слідства, поліцейський помер від передозування наркотичними речовинами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що утилізовують нарковмісні рослини та речовини, спалюючи їх на полігоні. Це передбачено відповідними документами правоохоронних органів. Для того, аби проконтролювати та офіційно задокументувати процес знищення наркотиків, створюють спеціальну комісію. Яким чином наркотичні речовини опинились у поліцейського, вияснить слідство.

Впливаючи на нервові центри головного мозку, наркотик може створювати підняття настрою, чи надмірну сонливість, хворобливу, незвичайну веселість — ейфорію, а іноді й порушення свідомості. А у даному випадку - миттєву смерть.

Нагадаємо, неадекватний наркоман під дозою вдерся до оселі одинокої жінки: вона молила про пощаду. Відзначається, що він завдав жінці удар по голові туристичною сокирою та повалив на підлогу. Після цього зловмисник зняв із жінки прикраси. Після чого здав їх до ломбарду. Відомо, що у момент нападу він перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві біля метро знайшли труп.

Також "Знай.ua" писав, що бойовики дорого заплатили за поранення українського воїна.