Рано вранці грабіжник переліз через паркан, вибив двері приватного будинку і напав на господиню.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що він завдав жінці удар по голові туристичною сокирою та повалив на підлогу. Після цього зловмисник зняв із жінки прикраси. Після чого здав їх до ломбарду. Відомо, що у момент нападу він перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Разом з тим варто відзначити, що прикрий інцидент трапився сьогодні у центрі Києва. Як стало відомо, на Контрактовій площі до рук активістів потрапив 18-річний розповсюджувач наркотиків. Із хлопцем активісти вирішили поквитатись самотужки.

Активісти зловили на Контрактовій площі 18-річного розповсюджувача наркотиків. Після профілактичної бесіди вони прив’язали хлопця до стовпа та згодували йому його ж речовини. Як гадаєте, такий прояв самосуду доречний у сучасному світі?

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Типичный Киев op Dinsdag 26 februari 2019

"Активисты поймали на Контрактовой площади 18-летнего распространителя наркотиков. После профилактической беседы они прив’связали парня к столбу и скормили ему его же вещества. Как думаете, такое проявление самосуда уместен в современном мире"? - говорится в сообщении.

Користувачі у мережі не стримують емоцій і не підбирають слів, люди обурені ситуацією і розділились у висловлюваннях на два табори: "Сподіваюся всіх хто підтримує таких активістів теж колись прив'яжуть до стовпа, ети ж активісти", "Коли вже активістів почнуть прив'язувати до стовпів?", "Якщо він від передозування помре - активісти сядуть за вбивство", "Йому від сили років 17 , ймовірно недосконале річний, передоз, летальний результат і активним хлоп'ята світить групове умисне вбивство з обтяжуючими. Мені блять теж всі ці незрозумілі активісти не подобаються і що тепер, прив'язувати їх до стовпів, і листівки згодовувати".

Крім того варто відзначити, що відомий американський ведучий новин Крістофер Берроуз помер від передозування метамфетаміном під час сексуального контакту з чоловіком в готелі Каліфорнії.

Наголошується, що телеведучий помер ще в кінці 2018 року, однак результати розтину стали відомі тільки зараз.

Згідно зі звітом, Берроус займався коханням зі своїм супутником і водночас вживав наркотики. В якийсь момент йому стало погано. Прибулі медики знайшли його тіло на підлозі. За деякими даними, телеведучий також міг померти через гіпертонію і серцево-судинное захворювання.

Нагадаємо, київські копи жорстоко познущались над молодиком.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві біля метро знайшли труп.

Також "Знай.ua" писав, що бойовики дорого заплатили за поранення українського воїна.

У Кривому Розі поліція ліквідувала наркоугрупування, які виготовляли п’ять видів наркотиків