Естрадна співачка Лоліта Мілявська поділилася своїм досвідом вживання і відмови від наркотиків. Відео інтерв'ю опубліковано на YouTube-каналі "А поговорити?"

Артистка розповіла про те, що почала використовувати заборонені речовини через втому. Вона зазначила, що після вживання її не тягнуло на подвиги й не було "кайфу", але у неї були сили для зйомок передачі "Без комплексів". За словами Лоліти, вона вдавалася до допомоги наркотиків недовго.

"Через рік я зрозуміла, що здохну. Фізично здохну. В принципі, на цьому мій кокаїн закінчився", — зізналася виконавиця.

На питання про те, де їй вдавалося дістати речовини, співачка розповіла про "явки і паролі, які ніхто не здавав", і заявила, що не вірить у боротьбу держави з наркотиками.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тоді ще говорили, що найбільш чистий кокаїн у людей, які… Як же це за посади? У самого головного борця з наркодилерами", - сказала Лоліта.

Раніше ми писали, що любителька епатажу Лоліта продовжує шокувати фанатів несподіваними образами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На цей раз зірка з'явилася з тілом американської світської левиці Кім Кардашян. Використавши, одну з найвідоміших фото з колекції Кім, Лоліта представила свою нову пісню під назвою "Шампанське".

На опублікованих Лолітою кадрах відкривається вид одягнена в чорне плаття жінки з розкішними формами. Проте основний акцент робиться на п'ятій точці фото, де розташовується келих в який ефектно наливається шампанське.

Також ми писали, що скандальна, але всіма улюблена російська співачка Лоліта Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя. Про клімакс, а також про відпочинок з чоловіком зірка розповіла після вручення статуетки на премії "Вища ліга" від радіостанції "Нове радіо", що проходила в московському "Крокус Сіті Холі".

Нагадаємо, Лоліта назвала Крим Україною і записала Геращенко в геї.

Як повідомляв портал Знай.uа Лоліта Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.

Знай.uа писав скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем.