Скандальна, проте всіма улюблена російська співачка Лоліта Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя. Про клімакс, а також про відпочинок з чоловіком зірка розповіла після вручення статуетки на премії "Вища ліга" від радіостанції "Нове радіо", що проходило в московському "Крокус Сіті Холі".

Ведучий запитав у Лоліти, хто і наскільки вище або нижче її:

"У мене клімакс, тому мені самій що 13, що 15 сантиметрів — вже по барабану", - відверто сказала співачка.

У російському виданні Дні.ру було опубліковано інтерв'ю, в якому Лоліта Мілявська розповіла про свій відпочинок із чоловіком. Артистка зізналася, що катання на лижах - явно не її вид спорту.

"Цього разу я вирішила поступитися чоловікові — він умовив мене поїхати з ним на гірськолижний курорт. Правда, він буде кататися, а я — сидіти під горою. Тому що якщо сама встану на лижі, то настане п***ц і лижам, і мені". Лоліта Мілявська

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, під час концерту в Могильові, Білорусі, 19 листопада, Лоліту Мілявську госпіталізували. Скарги від співачки на стан здоров'я надходили ще до виходу на сцену. Лоліта відчувала себе погано, проте вирішила не скасовувати концерт і вийшла на сцену. Під час виступу вона періодично жартувала, що відчуває, як у неї "шибануло тиск".

Зрештою вона була змушена перервати концерт і поїхати до місцевої лікарні. Пізніше вона попрямувала до свого особистого лікаря до Москви.

Лоліта трохи прийшла в себе і опублікувала в особистому профілі Instagram відео, в якому подякувала своїм прихильникам за підтримку, а друзям за допомогу. Крім того, співачка розповіла про причини екстреної госпіталізації.

Як повідомляв "Знай.uа", скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем. Мілявська у боксерських рукавичках відлупила Малахова просто в кафе.

Також "Знай.uа" писав, що після провалу в Конотопі невгамовна Лоліта взялася за Крим. Вояж артистки триває, на черзі - анексований півострів.