Під час концерту в Могильові, Білорусі, 19 листопада, Лоліту Мілявську госпіталізували. Скарги від співачки на стан здоров'я надходили ще до виходу на сцену.

Про це повідомляє Clutch.

Лоліта відчувала себе погано, проте вирішила не скасовувати концерт і вийшла на сцену. Під час виступу вона періодично жартувала, що відчуває, як у неї "шібануло тиск".

зрештою вона була змушена перервати концерт і поїхати в місцеву лікарню. Пізніше вона попрямувала до свого особистого лікаря до Москви.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Лоліта трохи прийшла в себе і опублікувала в особистому профілі Instagram відео, в якому подякувала своїм прихильникам за підтримку, а друзів за допомогу. Крім того, співачка розповіла про причини екстреної госпіталізації.

Лоліта зазначила, що у неї була невелика проблема з тиском і реакція на один судинний препарат.

Артистка зазначає, що поки вона була в лікарні, ні один з квитків не був зданий. Крім того, скандальна артистка висловила подяку "нормальним" журналістам, а не тим, які "писали, що у Мілявської інсульт і вимагали підтвердження".

Передплатники співачки у коментарях до відео пишуть слова підтримки: "Лоліта дорогий наш чоловічок! Все буде добре! Ворогові не здається наш гордий варяг!", "Сонце, ну і навіщо виправдовуватися? Вас люблять, а інше не важливо… Для мене, особисто, ви жіноча доля", "Будьте здорові", "Люблю вас. Бережіть себе. Рада, що все обійшлося, тому що ви нам ще довго будете потрібні", "Лоліта тримайтеся. У Вас все буде добре. Я в це вірю і знаю".

Нагадаємо, Лоліта відверто розповіла про проблеми зі здоров'ям, фанати підозрюють найстрашніше. напередодні дня народження зірка розповіла про боротьбу з серйозною недугою.

Як повідомляв Знай. ua, скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем. Мілявська у боксерських рукавичках відлупила Малахова просто в кафе.

Знай. ua писав, що після провалу в Конотопі невгамовна Лоліта взялася за Крим. Вояж артистки триває, на черзі - аннексированный півострів.