У Хмельницькому 42-річна жінка намагалася продати свою рідну неповнолітню доньку в сексуальне рабство. Тепер їй доведеться постати перед судом.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У червні цього року правоохоронці задокументували факт продажу матір'ю своєї доньки для подальшої сексуальної експлуатації. 42-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, за 20 тис. гривень передала свою 15-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації. Дівчинка-підліток повинна надавати інтимні послуги у закладі розпусти в одному з курортних регіонів, і мати це ніяк не бентежило", - сказали в поліції.

Жінка вже неодноразово потрапляла в правоохоронні органи і притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків по вихованню дитини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обвинувальний акт в даний момент розглядає суд . Їй загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років.

Нагадаємо, раніше в Одесі затримали серійну сутенерку.

Також Портал Знай.uа писав, що Львів'янка, яка торгувала" донькою, може вийти сухою з води.

Ще Знай.uа повідомляв, що мати продала 15-річну доньку, дівчинку дивом врятували з рабства.