Під Києвом чоловік, прогулюючись у лісі, знайшов оголений труп.

Моторошну знахідку чоловік виявив у неділю, 4 серпня, в Деснянському районі Києва, між столицею і селом Погреби. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіло знаходилося в лісі. Для з'ясування обставин і всіх деталей того, що сталося, викликали правоохоронців.

Як повідомляє видання, чоловік прогулювався по лісі, який знаходиться на межі міста й області, і наткнувся на труп чоловіка. Тіло було повністю оголене, а в грудях знайшли медичний катетер.

Попередньо, слідів насильницької смерті не виявили. На місці працював екіпаж патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Особу чоловіка не встановлено, ніяких особистих речей поблизу не знайшли. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, на Львівщині знайшли черговий труп. Як стало відомо, жертвою виявився 51-річний чоловік, який проживав на третьому поверсі по вулиці Городоцькій, 215.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Харковом виявили понівечений труп чоловіка: копи підозрюють страшне, рана на рані

Також Знай.ua писав, у кінці липня потопельника дістали з одного з озер в Києві.