В центрі столиці, ввечері 24 липня рятувальники дістали з озера Верховина тіло чоловіка. Як інформує прес-служба Головного управління ДСНС України в Києві, в столичну Службу порятунку 101 надійшла інформація про те, що в Святошинському районі столиці в озері Верховина знаходиться тіло людини.

За інформацією відомства, труп виявили в озері на відстані 60 метрів від берега на глибині 3 метри, близько 7 години вечора.

"На місце події було направлено водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Києві. Як виявилося, в 60 м від берега на глибині 3 м виявлено тіло утопленика чоловічої статі", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Рятувальники за допомогою водолазного спорядження дістали тіло потопельника на берег. Наразі правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

Нагадаємо, що у Києві натовп до напівсмерті побив поліцейського: закривавлений коп відкрив вогонь

Раніше портал Знай.ua писав, що "Ногами в живіт": у Києві серйозно побили школярку, момент потрапив на відео

Також портал Знай.ua інформував, що в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною.