У середу, 24 липня, у Києві шестеро хуліганів жорстоко побили поліцейського при виконанні. Про це повідомив у Facebook начальник Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

"Звичайна відпрацювання району по розкриттю розбою завершилося для оперативника Оболонського управління поліції груповим нападом на нього. Поліцейський перебував на службі, коли побачив конфлікт між молодими людьми: представився, зробив зауваження – і на нього накинулися з кулаками", – поділився Крищенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Звичайне відпрацювання району щодо розкриття розбою завершилося для оперативника Оболонського управлівння поліції груповим нападом на одного. Поліцейський перебував на службі, коли побачив конфлікт між молодиками: представився, зробив зауваження - і на нього накинулися з кулаками. У відповідь він застосував травматичну зброю: зробив кілька попереджувальних пострілів, від яких ніхто не постраждав, і знепритомнів від удару пляшкою по голові. Наряди патрульних і оперативники по гарячих слідах затримали шістьох підозрюваних у нападі на поліцейського. Держава має достатньо важелів, щоби захистити поліцейського, який ЗАХИЩАЄ ЗАКОН. Хочу нагадати всім "ковбоям", що за напад на поліцейського при виконанні передбачено до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі Поліція Києва #СЛУЖИТИ_І_ЗАХИЩАТИ

Geplaatst door Андрей Крищенко op Donderdag 25 juli 2019

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляється, поліцейський зробив декілька попереджувальних пострілів з травматичної зброї, за що отримав урад по голові пляшкою. Після цього предаставитель правоохоронних органів втратив свідомість.

Варто відзначити, що поліція досить швидко знайшла і затримала нападників.

"Хочу нагадати всім "ковбоям", що за напад на поліцейського при виконанні передбачено до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі", – зазначив Крищенко.

Нагадаємо, у справі розстрілу Євромайдана з'явився несподіваний підозрюваний.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські воїни розгромили ПТУРами терористів на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, відомий український чиновник влаштував масштабне ДТП.