Під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років. Про це стало відомо з повідомлення групи "Ковель Онлайн" на Facebook, де також виклали і відео інциденту.

Як стало відомо, одна з учасниць бійки навчається в школі №7 міста Ковель, інша - в навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого і сталася бійка. На відео дівчина завдає кілька ударів суперниці, а коли та падає - добиває кулаком, в той час як жертва кричить. Варто відзначити, що за подіями спостерігали ще кілька людей.

НА КОВЕЛЬЩИНІ 15-РІЧНА ДІВЧИНА ЖОРСТОКО ПОБИЛА 12-РІЧНУ ШКОЛЯРКУ - Бійка поміж дівчатами віком 12 та 15 років трапилася у Ковелі. Інцидент зняла на відео дівчина, яка була свідком події та виклала в соцмережу Instagram. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, які ж і надіслали відео бійки. З їхніх слів, одна з учасниць бійки навчається у школі № 7 міста Ковеля, інша – у навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого й відбулася бійка. На відео, яке опублікувала користувачка rab4uk.491 видно, як дівчина наносить декілька ударів суперниці, а коли та падає – добиває кулаком, в той час коли жертва кричить. За бійкою спостерігають ще декілька осіб. З її профайлу стає відомо, що дівчину звуть Тетяна, їй 15 років, вона займається тверком (танцювальний стиль, коли танцюють під музику у провокативній манері навприсядки або стоячи і рухаючи стегнами знизу вгору). Авторка відео та дівчина, яка била суперницю, судячи з соцмереж, добре знайомі, також відвідують один і той же заклад, де займаються тверком. В профілі обох – чимало провокативних фото, коментарі і повідомлення з нецензурною лексикою тощо. #kovelphotos #kovel_online #kovel_love #kovel

Geplaatst door Ковель Онлайн op Dinsdag 23 april 2019

З соціальної мережі встановлено, що кривдницю звуть Тетяна, їй 15 років, вона займається тверком. Автор відео та дівчина, яка била суперницю, відвідують один і той же заклад для занять танцями і добре знайомі. В їх профілях можна побачити багато нецензурної лексики, провокаційних постів і фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція

Користувачі залишили чимало коментарів під публікацією: "Обох копати городи відправити, садити картоплю і орати поле все літо. Тоді руки так сильно підніматися не будуть. І ніяких танців, привчати до роботи треба, тоді агресії менше буде. Саме балуємо дітей, а вони потім дивись що витворяють. Мабуть, багато вільного часу", "Заборонити відвідування тверку неповнолітнім! Ще б курси стриптизу влаштували. Батькам абсолютно байдуже чим дочки займаються?", "Ще так багато дітей просто дивляться як на цирк. Це просто жах", "Батьки, кого ви виховуєте? Це жах! Дуже прошу, приділяйте увагу своїм дітям. У мене підростають діти, страшно, коли по вулиці ходять такі істоти!! Їх треба ізолювати, можуть біду принести у сім'ю. А що далі буде?".

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вчителька англійської мови Ліліт Варданян однієї зі шкіл Красноярська побила двох учениць прямо під час уроку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі стало вірусним відео з Перу, де його герой - 12-річний школяр Віктор Мартін Ангуло Кордова робить домашню роботу дуже незвичайним способом.

Також "Знай.uа" писав, що підлітки влаштували різанину прямо під час шкільної весняної толоки в Москві. У соціальній мережі повідомляється, що підліток поранив ножем свого однокласника.