У четвер, 8 серпня, в автокатастрофі у Шацьку на Волині загинув депутат Нововолинської міської ради Віктор Ярема. Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Волинській області.

Вказується, що на вулиці 50 років Перемоги 48-річний чиновник за кермом автомобіля BMW Х5 вилетів у кювет і врізався в дерево. Медики відразу прибули на місце ДТП, але допомогти не змогли – Ярема помер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віктор Ярема

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, Віктор Ярема був помічником народного депутата Артема Вітка, очолював міську організацію Радикальну партію Олега Ляшка. Крім того, йому належав телекомунікаційний провайдер "Нововолинське ТТІ", охоронне підприємство "Бізон", фермерське господарство.

Нагадаємо, в Одеській області чоловік на мопеді збив 9-річну дитину і намагався втекти з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 серпня в Дніпрі водій мопеда збив літнього чоловіка. Очевидці розповіли, що пенсіонер переходив дорогу по пішохідному переходу.

Також портал Знай.uа писав, що у Львівській області під колесами загинула людина.