У Закарпатській області матір вбила власного сина. Трагедія сталася тому, що між ними сталася сильна сварка. Відомо, що син був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Уночі 9 серпня в Мукачівське районне відділення поліції надійшло повідомлення від медиків "швидкої допомоги" про те, що вони констатували в селі Кузьмино смерть місцевого жителя, а на тілі виявлено ознаки насильницької смерті", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці, які прибули на виклик, виявили в одній з кімнат будинку бездиханне тіло. Матір 37-річного чоловіка стверджувала, що він покінчив життя самогубством, однак на тілі були сліди насильницької смерті.

Стало відомо, що в ході сварки 59-річна жінка схопила кухонний ніж й нанесла декілька ударів в районі серця. За фактом умисного вбивства (ст.115 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Фігурантку справи спершу було затримано в порядку ст.208 КПК, а далі суд обрав їй міру запобіжного заходу – нічний домашній арешт. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Житомиром BMW протаранив пасажирський автобус: пожежа, калюжі крові, десятки постраждалих.

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.