У Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донькою і пересилала їх 50-річному бойфренду.

У прокуратурі США повідомили, що 29-річна киянка Олена Каліченко знімала порноролики зі своєю дворічною донькою. Відео вона пересилала 50-річному коханцю з Америки, рієлтору Джозефу Валеріо.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Той щедро платив українці за пікантні ролики. Слідчі з'ясували, що жінка отримала 8 тис. дол. за два десятки коротких кліпів і отримала ще 12 тис. дол. за диск, на якому містилося відверте відео дитини. Цей диск жінка послала бойфренду поштою. Про заборонене відео правоохоронці дізналися, за справу взялося ФБР", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Валеріо заарештували і засудили до 60 років в'язниці. Але Олену довелося виманити в США: жінці повідомили про затримання Валеріо, сказали, що в її інтересах прилетіти і свідчити проти чоловіка, а як тільки киянка зійшла з літака в Нью-Йорку, її заарештували.

Нагадаємо, на Кіпрі жінка звинуватила дюжину підлітків у зґвалтуванні, але в'язниця загрожує їй.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліція Києва розшукує злочинця, який скоїв сексуальне насильство над підлітком.

Також портал Знай.uа писав, що на Харківщині чоловік вчинив наругу над неповнолітньою, з якою розпивав спиртне.