У середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік згвалтував дівчину і втік у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Київ оперативний у Facebook.

"У селі Красилівка на Київщині сталося зґвалтування. Принаймні, так говорить заявниця. Вона зі знайомим пішла в магазин, купили вино, випили ... А потім, за її словами, у чоловіка "зірвало дах" - він почав рвати паспорт і розбив мобільний телефон. Після цього, почав душити заявницю і згвалтував"- йдеться в повідомленні.

За словами жертви, насильник перебуває в чорному автомобілі BMW на литовській реєстрації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

євробляхи
євробляхи

Нагадаємо, одесит Сергій Улокін довгі роки обманним шляхом заманював дівчат, ґвалтував їх, а потім шантажував.

поліція
поліція

Цей збочений і страхітливий бізнес приносив йому тисячі доларів щомісяця, а жертвам непередавані страждання і навіть смерть. Для його упіймання доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчану заставу.

Сергій Улокін, 43-річний одесит, спеціалізується на сучасних комп'ютерних технологіях. Саме ці знання зробили його таким небезпечним і невловимим насильником. На вигляд це звичайний заможний бізнесмен: дорога машина, розкішна квартира, красуня-дружина і двоє маленьких діток. На перший погляд нормальна сім'я. Батьки - шановані в місті люди. На фото всі щасливі. Але рідні навіть не здогадувалися з яким садистом і моральним виродком живуть.

Як повідомляв раніше Знай.ua, свідок групового зґвалтування з Уфи може сама піти під суд, передають росЗМІ.

Про це стало відомо завдяки їх джерел. За його словами, вона може бути звинувачена як співучасниця. За даними джерела, вона могла допомагати тримати жертву зґвалтування за руки і голову.

"На даний момент вона перевелася в інше відділення, їй може загрожувати кримінальна справа", - каже джерело.

Також Знай.ua писав про те, що у Калузькій області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського триллеру.