Свідок групового зґвалтування з Уфи може сама піти під суд, передають росЗМІ. Про це стало відомо завдяки їх джерел. За його словами, вона може бути звинувачена як співучасниця. За даними джерела, вона могла допомагати тримати жертву зґвалтування за руки і голову.

- На даний момент вона перевелася в інше відділення, їй може загрожувати кримінальна справа, - каже джерело.

Він також розповів про те, в яких умовах утримуються три колишніх поліцейських, яких звинувачують у зґвалтуванні. З його слів випливає, що найгірша камера дісталася Павлу Яромчуку – саме його біоматеріали знайшли на експертизи.

Його містять в ШІЗО (Штрафний ізолятор – прим. ред). Матвєєв і Галієв знаходяться в більш або менш комфортних умовах. Вони зберігають мовчання. "Єдине, що можу сказати, що аналізів досі за ним немає", - говорить джерело.

Нагадаємо, "Знущалися до самого ранку": російські копи по-звірячому зґвалтували молоду колегу

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Виявилося, що дівчина-дізнавач - дочка високопоставленого співробітника Росгвардии.

В ніч на 31 жовтня у відділі поліції три друга — начальник поліції Уфімського району, начальник Карамаскалинского району та керівник відділу з питань міграції УМВС — влаштували застілля.

"В процесі згадали про гарненькою співробітниці — дівчині-дознавателе. Найсміливіший запросив її в кабінет під приводом робочих моментів. Так як до неї звернувся старший за званням, дізнавач не могла відмовити, так і про погане не подумала. А ось начальники подумали. Над дівчиною знущалися до самого ранку. Мовчати вона не стала і відразу пішла з заявою в СК", - зазначає видання.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У Супрун знайшли докази провини Зайцевої

Винуватиця смертельного ДТП у Харкові на вулиці Сумській Олена Зайцева на момент аварії була в стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомляють ЗМІ.

Також "Знай.uа" писав про те, що Прийшла з подругою: у справі про групове зґвалтування поліцейської з'явилася свідок