Слідчого місцевого райвідділу затримали в Шевченківському районі Запоріжжя СБУ та ДБР із залученням бійців спецназу «Альфа». Правоохоронці підозрюють в організації замовного вбивства, повідомляє прес-служба СБУ.

У Запоріжжі слідчий замовив вбивство людини.

Правоохоронцям стало відомо, що місцевий слідчий замовив вбивство і передав гроші виконавцю через посередника, у момент передачі його фінансів «накрили» на місці злочину і затримали.

Слідчого взяли під варту.

Зараз проводять обшуки за місцем проживання і роботи затриманого, а поки що підозрюваного утримують під вартою до з'ясування всіх деталей.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.