У Мелітополі 14 серпня на жінку напали прямо у неї в під'їзді. Чоловік у медичній масці в 17-20, у під'їзді будинку №51 на вулиці Героїв напав на жінку, а потім – зник.

Потерпілою виявилася Інеса Бирзулова – колишня дружина скандального підприємця Дмитра Бирзулова, яка останній рік говорила про можливу розправу над нею з боку екс-чоловіка.

На жінку під'їзду напав колишній чоловік.

Жінка неодноразово попереджала поліцію про можливий напад – але правоохоронці нічого не робили.

Замах відбувся і жінка, за збігом щасливих обставин – вижила. Жертва розповіла, що вона помітила, як чоловік у масці кинув у її бік пакет. Банка пролетіла повз і розбилася, а жінка від шоку закричала.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Колишній чоловік кинув кохану сірчану кислоту.

В банці була сірчана кислота, яка при ударі вступила в реакцію з фарбою на стіні і цементом на сходах прольоту. Сьогодні на місці НП залишилися сліди дії концентрованої кислоти. Судячи з них, вижити при попаданні в обличчя або інші життєво-важливі частини у жертви не було шансів.

У своїй заяві за фактом події Інеса Бирзулова вказала основного підозрюваного – свого колишнього чоловіка, а його друга – начальника місцевого відділу поліції, правоохоронці відмовилися вписувати в протокол.

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.