Вчора в Запоріжжі відзначилася бригада медиків, яка приїхала на виклик до постраждалої.

Увечері в міському парку між двома жінками виникла сварка. Відзначається, що подружки були добряче напідпитку і щось між собою не поділили. В ході бійки одна штовхнула іншу, в результаті падіння одна з жінок сильно вдарилася головою об бордюр.

Медики не поспішали надавати допомогу потерпілій.

Рана була серйозна і очевидці викликали швидку допомогу. Бригада приїхала швидко, але надавати допомогу не поспішала. У сецсети, де опублікували відео, пишуть, що медики близько 20 хвилин заповнювали документи. Тим часом жінці з розбитою головою ставало все гірше.

І тільки, коли присутні люди почали обурюватися тим, що відбувається, і почали просити прискоритися медпрацівників, через 30 хвилин швидка поїхала і забрала жінку, що спливала кров'ю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тільки через 30 хвилин швидка відвезла потерпілу, яка стікала кров'ю.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.