Під Запоріжжям близько десятої години вечора загорівся житловий будинок. Вогонь охопив площу в 50 квадратних метрів.

У Запоріжжі в будинку згоріли чоловік з дружиною.

Ліквідація пожежі тривала майже до першої години ночі. На жаль, рятувальники вже не змогли допомогти людям, які знаходилися в будинку.

Прибувши на місце, вони виявили бездиханні тіла 68-річної господарки будинку та 58-річного чоловіка. Ймовірною причиною загоряння стала необережність при курінні.

Пожежа у Запоріжжі забрав життя чоловіка і жінки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.