В Тернопільський області на гачок аферистів потрапив місцевий житель. Чоловік довірився незнайомцю і поплатився за це сповна – зловмисник “обчистив” банківський рахунок потерпілого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як зазначається, до поліції звернувся 29-річний житель Збаразького району, який повідомив, що невідома особа зняла з банківського рахунку всі заощадження. Чоловік став черговою жертвою псевдопрацівника фінансової установи.

Зловмисник увійшовши в довіру до молодика, дізнався всі персональні дані та без проблем зняв залишок на електронному гаманці - як наслідок мінус 10374 гривень.

Працівники поліції вкотре наголошують про правила безпеки, за допомогою яких ви зможете вберегти свої кошти від рук телефонних аферистів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пам’ятайте:

• Працівники банку не телефонують клієнтам, щоб дізнатися інформацію про пароль та особисті дані. У разі такої ситуації і коли названий працівник дзвонить зі звичайного номера мобільного телефону, завершуйте розмову і передзвоніть за номером банку.

• Ніколи не повідомляйте свої персональні дані (ПІН-код, номер картки, CVVномер, слово-пароль карти). Особливо це стосується цифрових кодів з SMS-повідомлень банку.

• Намагайтеся контролювати свої особисті дані, які розміщено в соціальних мережах. Видаліть, на ваш погляд, усю небезпечну інформацію.

• Підключити СМС-банкінг, який повідомляє про операції по картковому рахунку

• Користуючись банкоматом, перевірити, чи немає там сторонніх предметів, накладок.

Нагадаємо, 10 стипендій за квартиру: в Києві наплив студентів накрутив ціни на житло, - батьки, краще сядьте.

Як повідомляв Знай.uа працює і не їсть: в Одесі горе-батьки роками знущалися над дитиною, - малюк працював, як віл.

Знай.uа писав, київські щипачі встановили "рекорд", сотня жертв за добу: працювали "під шумок" Дня Незалежності.