У селі Камбурліївка Онуфріївського району Кіровоградської області сталася моторошна трагедія. 10-річний хлопчик покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Інцидент стався через те, що його мати похвалила старшого брата. У сім'ї троє дітей. Жінка вирішила заохотити старшого, адже той допомагає їй по господарству. Вона подарувала хлопчику навушники. Однак це викликало непередбачувано реакцію середньої дитини.

Хлопчик посварився з матір'ю через подарунок брату і вискочив з будинку. Жінка кинулася його шукати, але знайшла вже мертвим – дитина покінчила життя самогубством, він повісився. Матір намагалася повернути хлопця до життя, але навіть виклик "швидкої" не допоміг.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Односельці розповідають, що родина благополучна і жодних конфліктів ніколи не помічали. Очевидці розповіли, що близько о четвертій годині дня бачили старших дітей, які поверталися зі школи. Вони поводилися як зазвичай. А вже через годину середнього хлопця не стало.

"Що вона пережила, виймаючи сина з петлі і намагаючись його реанімувати, неможливо уявити. Хлопчик помер у неї на руках", – розповіла секретар сільради Надія Лук’яненко.

Вона додала, що, за словами матері, та не відмовила середньому синові в подарунку, а попросила дочекатися соціальної виплати, що б на отримані гроші купити навушники і йому.

"Приходила до нас сьогодні, плакала. Казала, що як раз вчора отримала ті гроші з соцзабезу, на які обіцяла купити середньому синові подарунок…", – зазначила Лук’яненко.

Хлопчика проводили в останню путь в середу, 11 вересня. На похорон сина приїхав з фронту батько, який служить у зоні ООС.

Нагадаємо, що під Рівним жінка нагодувала собак геніталіями чоловіка: "Це був єдиний вихід".

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, після чого воно на повній швидкості влетіло в стіну будинку.