У Києві правоохоронці затримали тренера, який упродовж майже 4-х років переховувався від органів суду за розбещення неповнолітніх. Чоловік весь цей час змінював імена і прізвища та проживав за різними адресами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

Як відзначається, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі. Наприкінці грудня 2015 року він спільно із своєю командою неповнолітніх вихованців поїхав на змагання до Львова. За словами потерпілого хлопчика, чоловік у готельному номері розбещував його, оголяючи свої статеві органи. Свідком даної події став ще один підліток, котрий у той момент також знаходився у кімнаті.

підозрюваний

Наразі чоловіка затримали та суд вже обрав правопорушнику міру запобіжного заходу у вигляді арешту із правом внесення застави у сумі 150 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО

Як повідомляв раніше Знай.uа на Закарпатті затримали лідера злочинного групи: "Задіяні 600 спецназівців", проводяться обшуки

Також Знай.uа писав про те, що в Львові судять підозрюваного у вбивстві курсанта, ні краплі жалю: Україна затамувала подих.