В Ужгороді, Хусті та Мукачеві стартували масштабні обшуки в державних установах та в окремих політиків в рамках розслідування замаху на вбивство офіцера поліції Андрія Иванькива. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook місцевий правозахисник Роман Келемен.

"В Ужгороді та Мукачеві проводяться численні обшуки у різних людей... В Хусті навіть обложили Хустська міська рада і пропускають усіх у будівлю за посвідченнями (інші кажуть, що взяли когось на хабарі). Обшуки проводяться навіть у братів Балогов та їх друзів ", – розповів правозахисник.

Також він написав, що поняття не має, з чим це може бути пов'язано. Роман додав, що, за чутками, такі заходи проводяться в рамках розслідування кримінальної справи про замах на життя керівника Управління захисту економіки в області Андрія Іванківа.

"На Закарпатті прилетіли" спецназівці літаком і вертольотом. В операції задіяні 600 спецназівців", – резюмував Келемен.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Ужгороді та Мукачеві проводяться чисельні обшука у різних людей , поліція приведена в посилений режим охорони. В Хусті...

Geplaatst door Роман Келемен op Dinsdag 24 september 2019

Незабаром інформацію підтвердили в прес-службі Нацполиции в Закарпатській області.

В результаті спецоперації затримали 38-річного організатора та 25-річного виконавця замаху на вбивство копа.

Організатор виявився лідером злочинної групи і колись працював у міліції. Затриманих доставили в Київ і оголосили підозри.

Слід зазначити, що також проведено 60 обшуків за місцем проживання цих та інших фігурантів змови. Виявлено та вилучено кошти, 4 пістолети, 1 рушницю, більше сотні патронів, оргтехніку, мобільні телефони, банківські картки, наручники і начерки, які підтверджують злочинну діяльність.

Нагадаємо, що глава Нацполиции Львівщини Виконский відмовив губернатору на очах у всієї України.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ДБР розслідують справу про халатність митників при затриманні колишньої дружини Сергія Князєва.

Також портал Знай.ua писав, що Арсеній Аваков втратив самого вірного соратника.