В Нацполіції з'явилося нововведення: воно пошириться на 30 тис. населених пунктів країни, як зазначив глава Нацполіції, Сергій Князєв. Для Нацполіції є важливою частиною роботи влаштовувати належні профілактичні заходи.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Основна мета проекту - забезпечити кожну територіальну громаду офіцером, який живе і працює на її території. На сьогодні реалізацію проекту розпочато у шести регіонах - Волинській, Кіровоградській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій та Черкаській областях. Всього планується охопити 30 тис. населених пунктів і 27,5 громадян", - уточнює Князєв.

Князєв також хоче налагодити в Україні підхід "community рolicing", що зробить профілактику простішою, і відкрити поліцейські станції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На сьогодні вже понад 130 таких ділянок успішно функціонує в регіонах держави. Ще 150 планується відкрити до кінця року. Позитивний вплив очевидний, адже ми підсилюємо поліцейську присутність в самих віддалених місцях", - додав Князєв.

Голова Нацполиции також сказав, що для повноцінного впровадження цих задумів необхідно співпраця поліції та органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше МВС посилить боротьбу з нелегальним ринком сигарет – Аваков.

Також Знай.uа писав, що витягли з машини і побили до напівсмерті: у Вінниці напали на водія, що стало останньою краплею.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що скучив за нарами: у Львові спіймали на гарячому злодія, "клацав" квартири як насіння.