Нещодавно у Вінниці вночі, на одному з проспектів сталася бійка. Невідомі молодики вискочили із двох машин, та почали бити водія та пасажира Audi. У відео, яке розмістили на фейсбуці, видно як мінімум п’ятьох нападників. Водієві продовжували наносити удари навіть після того, як він впав на асфальт. Пасажир намагався зупинити нападників і теж потрапив під шквальний град кулаків. У одного з нападників була бита.

Поліція, яка прибула за викликом виявила, що водій Audi був напідпитку. Він отримав протокол за водіння в нетверезому стані.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею карного кодексу “розбій”, але затримань поки що не було.

У прес-службі поліції області сказали, що уже арештовано один з автомобілів учасників події. Та встановлюють, хто був за кермом, і хто спричинив тілесні ушкодження потерпілим.

Як повідомляв Знай.ua, під Житомиром дитина з інвалідністю стала жертвою двох нелюдів, їх розшукує все місто.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua також повідомляв, що у Дарницькому районі столиці 59-річна жінка на позашляховику наїхала на матір з 9-річним сином.

Як писав Знай.ua, на Львівщині хтось регулярно залякує багатодітну вдову воїна АТО та шкодить її господарству.