У Бердичеві Житомирської області нелюди не зглянулися на дитину-інваліда та позбавили її найнеобхіднішого – спеціального візка. Про зухвале викрадення стало відомо завдяки повідомленню у соцмережі від директора КУ “Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю” Татьяни Осадчук.

Як розповіла Осадчук, в ніч з 21 на 22 серпня до під’їзду будинку по вул. Липовій підійшли двоє невідомих осіб. На першому поверсі під’їзду знаходився дитячий інвалідний візок: власники змушені були залишати його там через значну вагу. Без зайвих клопотів та моральних терзань зловмисники винесли візок та зникли в невідомому напрямку.

Осадчук наголосила, що особливого драматизму ситуації додає той факт, що візок для перевезення дитини-інваліда надає управління праці на термін у 10 років. Без візка дитина ще довго буде змушена залишатися вдома – вивезти її на вулицю буде складно.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Під Житомиром двоє нелюдів познущалося над дитиною з інвалідністю

Місцевих мешканців просять переглянути кадри з камери відеоспостереження та допомогти впізнати крадіїв.

Нагадаємо, оскаженіла тварюка відправила маленьку львів'янку у реанімацію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, львів'ян косить страшна хвороба, під ударом - діти.

Також Знай.ua писав про те, що у Миколаєві затримали чоловіка, який побив ветерана АТО.