Начальник кримінальної поліції України В'ячеслав Аброськін поділився останньою розмовою із двома правоохоронцями, які цими днями загинули у страшній ДТП.

Нагадаємо, жахлива аварія сталася поблизу Миколаєва 8 жовтня. Тоді заступник начальника Нацполіції Миколаївської області Сергій Сидоренко зіткнувся із легковиком, що їхав по зустрічній смузі. В результаті аварії правоохоронець та його пасажир, в.о начальника управління протидії наркозлочинності Нацполіції Миколаївщини Володимир Іллічко, загинули. Окрім цього, до лікарні госпіталізували і водія іншого авто.

Вже пізніше начальник кримінальної поліції України В'ячеслав Аброськін розказава про своє останнє спілкування із Сидоренко, яка відбулася в неділю:

- В'ячеславе Васильовичу, не знаю що буде далі ... Зміни в керівництві поліції - як це відіб'ється на нашій службі?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

- Сергій, зміни будуть завжди. Не хвилюйся, ти – професіональний шукач, а таких дуже мало на сьогодні в нашій країні. Ти краще турбуйся за свою майбутню сім'ю. Коли запросиш на весілля і познайомиш зі своєю коханою, яку ховаєш від нас вже тривалий час?

На таке правоохоронець пообіцяв, що запросить на весілля, однак, доля вирішила по-іншому.

Нагадаємо, раніше у Львові переповнена маршрутка "роззулась" посеред дороги, кадри за крок до катастрофи.

Також Знай.uа писав, що у страшній аварії під Києвом загинув хлопчик, неможливо стримати сліз.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що франківчанам показали карту смертельних доріг Прикарпаття, куди краще не сунутися.