У віці 59 років помер відомий фотограф із Києва Володимир Струмковський. Він пішов із життя у понеділок, 21 жовтня. Про смерть фотографа повідомили в соцмережі його друзі та колеги.

Володимир Струмковський довгий час працював у Верховній Раді. В останні хвилини свого життя фотокореспондент перебував на своїй дачі. За словами рідних, причиною смерту Струмковського став обірваний тромб.

Володимир Струмковський

На його сторінці люди залишають слова співчуття і вдячності, а також розміщують найяскравіші фото зі Струмковським.

"Людина з великої літери!", "Ти бачив у людях суть!", "Спасибі за посмішки в Раді!", "Який жахливий день!", "Володю, як же так?" – пишуть у мережі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Струмковський

Володимир Струмковський народився в грудні 1959. Майбутній фотограф закінчив Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Співпрацював із багатьма столичними ЗМІ. Тривалий час знімав для київської газети "Хрещатик". Останнім часом переважно був зайнятий зйомками у Раді.

Володимир Струмковський

Володимир Струмковський

Допис у мережі

Допис у мережі

Допис у мережі

Допис у мережі

Допис у мережі

Нагадаємо, раніше у Дніпрі попрощались із відомим музикантом

Як повідомляв портал "Знай.ua", спливли подробиці вбивства моделі у США

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом загинула відома мотоблогерка