У Житомирській області загинув адвокат Святослав Пархоменко. Ймовірно чоловіка застрелили браконьєри, з якими у нього виник конфлікт.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

Як повідомили в Житомирському обласному главку поліції, вбивство сталося в лісовому масиві на кордоні Коростишівського та Радомишльського районів.

За даними поліцейських, під час полювання виник конфлікт між єгерями і мисливцями. В результаті, смертельне вогнепальне поранення отримав директор громадської організації "Радомишльські мисливці" та адвокат Святослав Пархоменко.

Святослав Пархоменко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще одна людина отримала поранення, її госпіталізували. Правоохоронці уточнили, що жертвою стрілянини став 41-річний киянин, а поранення отримав 52-річний житель Київської області.

"Інші учасники конфлікту доставлені в поліцію для встановлення всіх причин і обставин події. Всі вони мешканці Радомишльського і Коростишівського районів у віком від 17 до 55 років", - відзначили в поліції.

Подію попередньо кваліфікували як замах на злочин, умисне вбивство і незаконне поводження з зброєю.

Варто додати, що загиблим виявився адвокат, який захищав підозрюваного в організації вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Олександра Лося. Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва 23 березня 2017 року. Його вбивця Павло Паршов був поранений охоронцем депутата і помер у лікарні.

Нагадаємо, під час розведення військ у Петровському окупати запустили в небо ракету: що знову накоїв Путін, відео.

Як повідомляв Знай.uа, розведення сил на Донбасі: у штабі ООС назвали точну дату операції у Петровському.

Також Знай.uа писав, на польському кордоні схопили українського активіста та ветерана АТО: Росія "посприяла".