Як відомо, цими днями поблизу села Петрівське, що на Донбасі, відбулося розведення військ між Україною і так званою терористичною "ДНР". Відтак, в мережі з'явилося відео, яке показує, а як саме відбулося це розведення, пише ТСН.

Як відзначається, все розпочалося з сигнальної ракети, яку запустили в небо рівно о 12:00 біля села Богданівка Донецької області. Це і стало оповісткою того, що українські війська почати відхід із передових позицій. Зауважимо, що таку ж ракету раніше випустили і окупанти.

Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС
Ситуація на Донбасі, пресцентр ООС

Вже о 12:15 в небо запустили другу, зелену ракету, яка повідомила про початок руху від передової в тил на один кілометр. Незабаром після цього на горизонті з'явилися БМП і вантажівки.

За словами генералів, аналогічним чином війська відступали в 2016 році: Об'єднані сили пішли не в поле, а в заздалегідь підготовлені колишні окопи і бліндажі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Романенко і Стародубов розібрали ситуацію на Донбасі і роль Зеленського: "Готові піти на...".

Як повідомляв Знай.uа радник РНБО Сивохо звернувся до українців з-за Донбасу: "Дуже не хочеться...".

Знай.uа писав, розведення сил на Донбасі: коли українські військові почнуть розмінувати територію в Петровському.