У Києві повідомили про підозру 41-річному чоловіку, який розбещував дітей, яких знаходив через соціальні мережі. Про це повідомила прес-служба Національної поліції. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах, входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.

Затримали педофіла, НП
Затримали педофіла, НП

Однією з жертв стала 10-річна дівчинка, з якою педофіл деякий час листувався, а потім почав вимагати відверті фото, також сам скидав їй порнографічні зображення і розповідав про статеві акти. А через деякий час незнайомець умовив неповнолітню з ним зустрітися. На зустрічі зловмисник чіпав і цілував дівчину, але їй вдалося втекти. Під час обшуків поліцейські серед іншого знайшли у підозрюваного мобільний телефон з розпусними фотографіями, які йому надсилали жертви. Тепер чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом знавіснілий Отелло влаштував пекельні тортури коханцеві дружини.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що малюк провалився "у прірву", поки мати займалася справами.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві копи розшукують двох "дітофілів".