Засновник одного з найбільш відомих банків України – “Аваль” Федір Шпиг загинув 31 березня. Шпиг рухався по трасі “Київ-Чоп” у бік Житомира, і з ним була ще одна пасажирка. Однак поблизу села Романівка Новоград-Волинського району, екс-глава банку “Аваль” не впорався з керуванням і вилетів у кювет. Mercedes GLS 350, яким керував Шпиг, влетів у дерева, перекинувся кілька разів, і зупинився в десятці метрів від траси. Водій і пасажирка автомобіля померли на місці.

Федір Шпиг знаменитий тим, що на початку 1990-х заснував банк “Аваль”, який був одним з найбільших в країні. У 2005 році він продав його швейцарській групі Raiffeisen, і з того часу організація працює під брендом “Райффайзен Банк Аваль”. Гроші, виручені від продажу, Шпиг інвестував у кілька інших відомих підприємств. Зокрема, йому належали торгові марки “Яготинське”, “Здорово”, “Чумацький Шлях”. Також Шпиг тричі обирався у Верховну Раду України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз і прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фото лікаря-героя, який бореться з пандемією, зворушила мережу

Також Знай.uа писав, як працюють монарші особи в самоізоляції