Те, що на карантині реально працювати, не зрікаючись від королівських повноважень, доводять королева Єлизавета II, принц Вільям та Кейт Міддлтон, а також королева Летиція та хворий на коронавірус принц Чарльз. Він, як і прем`єр-міністр країни Борис Джонсон, лікуючись від Covid-19, не полишає своїх обов`язків.

Монарші особи подають чудовий приклад, адже вони також залишились вдома на вимушену самоізоляцію. Тож не гребують працювати дистанційно, а завдяки сучасним технологіям - це цілком реально.

Але це не повинно впливати ні на навчання, ні на роботу: з сучасними технологіями вдається геть усе. Головне — мати гарний настрій!

Королева Єлизавета II, Великобританія
Королева Єлизавета II, Великобританія

Принц Вільям, Великобританія
Принц Вільям, Великобританія

Кейт Міддлтон, Великобританія
Кейт Міддлтон, Великобританія

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Королева Летиція та король Філіпп VI, Іспанія
Королева Летиція та король Філіпп VI, Іспанія

Король Бельгії Філіп І
Король Бельгії Філіп І

Король Нідерландів Віллем-Олександр
Король Нідерландів Віллем-Олександр

І поки багато хто скаржиться на бездіяльність і нудьгу вдома, королівські особи показали хороший приклад, як не знудитись під час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палац розповів про здоров'я Єлизавети II після виявлення коронавірусу у принца Чарльза.Так, королева знаходиться в доброму здоров'ї і не демонструє ознак коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз і прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що пандемія повертає принца Гаррі і Меган Маркл під борг корони.