З'явилася інформація, що принц Гаррі, який зараз знаходиться в Канаді разом з сином Арчі і дружиною Меган Маркл, через спалах коронавірусу covid-19, може серйозно змінити свої плани. Відомо, що нещодавно принц заявив про відмову від усіх монарших привілеїв та регалій.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Extra.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото GettyImages

За інформацією джерел видання, 93-річна королева Великобританії Єлизавета II, її чоловік 98-річний принц Філіп, а також спадкоємець престолу 71-річний принц Чарльз знаходяться в групі ризику, оскільки вікова група, до якої вони входять, особливо схильна до коронавірусу.

фото Getty Images
Єлизавета II, принц Гаррі і Меган Маркл // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У зв'язку з цим існує припущення, що перераховані члени королівської родини перечікуватимуть епідемію в ізоляції і, отже, не зможуть повною мірою виконувати свої обов'язки. Єлизавета II і Філіп вже покинули Букінгемський палац, перемістившись до Віндзорського замку. Принц Чарльз ж разом з дружиною Каміллою скасували раніше заплановане ними весняне турне.

Принц Гаррі, фото Instagram
Принц Гаррі, фото Instagram

Експерти видання висловили припущення, що в період спалаху коронавірусної інфекції обов'язки старших членів королівської сім'ї тимчасово візьме на себе 37-річний принц Вільям – син принца Чарльза. Онучці Єлизавети II, 31-річній Беатріс Йоркській, передрекли включення до числа державних радників, заступників королеви, які отримують частину повноважень монарха. Не виключено, що в сформованій ситуації королівської сім'ї буде необхідна участь принца Гаррі, який планував відмовитися від повноважень в кінці березня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий актор відмовився "продати" Меган Маркл за $70 000 "Ми тільки пообідали".

Як повідомляв Знай.uа королівський карантин — де сховалися Меган Маркл, Кейт Міддлтон і два принца, є чому повчитися.

Знай.uа писав, Єлизавету II закрили на карантин, королева виступила зі зверненням до нації.